- دانلود پاورپوینت انواع بسته بندی گوشت و مواد مصرفی آندسته:
صنایع غذایی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: ppt
حجم فایل: 3889 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 22مهم ترین هدف از بسته بندی فرآورده های گوشتی ، حفظ کیفیت محصول و
عرضه ی آن ها در اندازه ها و برش های مورد نیاز بازار است به این
معنا که امکان دارد بسته بندی برای مصرف یک نفری یا برای عرضه به
خرده فروشی در ابعاد بزرگ و برای تهیه ی غذا باشدقیمت فایل فقط 5,000 تومان
موضوع تحقیق : انواع بسته بندی گوشت و مواد مصرفی آن
نام درس : اصول نگهداری مواد غذایی
بسته بندی غذاهای گوشتی
•مقدمه
فرآورده های گوشتی یا گوشت ها ، طیور و ماهی ها ، طبقه بندی
گسترده ای از محصولات غذایی اند که انواع متفاوت بسته بندی را می
طلبند . این فرآورده ها از جمله گوشت های قرمز تازه به اکسیژن
نیاز دارند تا قابلیت عرضه به مصرف کننده را داشته باشند ؛ در
حالی که اکسیژن ، گوشت هایی مانند گوشت های عمل آوری شده را به
سرعت فاسد می کند . به همین دلیل ، در هر فرآورده ی گوشتی نوع
خاصی از بسته بندی لازم است . در انتخاب بسته بندی غذاهای گوشتی ،
باید در مورد شکل و مواد اولیه تصمیم گرفت . بسته بندی مناسب به
ثبات رنگ ، شرایط نگهداری ، وضعیت میکروبی ، میزان نگهدارنده ها و
نوع فرآیند تولید بستگی دارد .• •زمان توزیع ، طول عمر نگهداری ، اندازه ی محصول و قیمت آن ،
بهای قبلی در بازار و برچسب جدید نیز باید در بسته بندی مد نظر
قرار گیرد . عمر نگهداری غذاهای گوشتی تازه از غذاهای گوشتی عمل
آوری شده کوتاه تر است . محصولات فرآوری شده به بسته بندی های
پیچیده تر و گران تری نیاز دارند ؛ زیرا این محصولات در دماهای
بالاتر و به مدت طولانی تری در یخچال نگهداری خواهند شد .اهداف کلی بسته بندی فرآورده های گوشتی
•مهم ترین هدف از بسته بندی فرآورده های گوشتی ، حفظ کیفیت محصول
و عرضه ی آن ها در اندازه ها و برش های مورد نیاز بازار است . به
این معنا که امکان دارد بسته بندی برای مصرف یک نفری یا برای عرضه
به خرده فروشی در ابعاد بزرگ و برای تهیه ی غذا باشد .•بسته بندی باید سالم و دارای استحکام زیاد باشد . گوشت فرآوری
شده با حرارت و گوشت های عمل آوری شده با نیتریت ، در مقایسه با
گوشت تازه ، غالباً به مراقبت های فیزیکی بیشتری نیاز دارند .
محصولاتی که در همان مکان فروش بسته بندی می شوند ( مانند گوشت
تازه ) به بسته بندی بسیار محکم و سالمی نیاز دارند .•به طور کلی ، بسته بندی غذاهای گوشتی باید بین محصول و محیط
اطراف حایلی ایجاد کند تا محصول حفظ و نگهداری شود . قابلیت نفوذ
بسته بندی ، به نوع گوشت بستگی دارد . گوشت هایی که ماه ها در
دمای اتاق نگهداری می شوند ، از قبیل گوشت های استریل تجاری ،
باید از تأثیر اکسیژن مصون باشند . بسته بندی چنین محصولاتی نباید
اکسیژن و آب را از خود عبور بدهد . در غذاهای گوشتی منجمد نیز
بسته بندی باید مانع از خروج آب شود . علاوه بر این ها ، بسته
بندی باید از ورود مواد بیولوژیک ، شیمیایی و فیزیکی به داخل
محصول جلوگیری کند ؛ زیرا این مواد از کیفیت یا سلامت محصول
می کاهند .•ترکیباتی که امکان دارد در حین نگهداری از بسته بندی به محصول
انتقال یابند ، نباید سمی باشند . سازمان غذا و دارو ایالات متحده
ی آمریکا ، نوع و حد مجاز ترکیب خارج شده از مواد پلاستیکی تماس
یافته با غذا را اعلام کرده است . روی هم رفته بسته بندی باید
محصول گوشتی را به خوبی حفظ کند تا به طور مناسب و اقتصادی توزیع
شود . بسته بندی های گران در نهایت این اهداف را برآورده نخواهد
کرد . بسته بندی در کشورهای توسعه یافته عامل مهمی در کاهش قیمت
مواد غذایی است .قیمت فایل فقط 5,000 تومان
برچسب ها :
بسته بندی غذاهای گوشتی ,
اهداف کلی بسته بندی فرآورده های گوشتی ,
فرآورده های گوشتی ,
گوشت ها ,
عمر نگهداری غذاهای گوشتی ,
هم ترین هدف از بسته بندی فرآورده های گوشتی ,
گوشت فرآوری شده ,
نگهداری از بسته بندی