فروشگاه فایل

فروشگاه فایل

فروشگاه فایل

فروشگاه فایل

صفحه عیب یابی پکیج (کدهای خطا)

آیا تمام مشکلات پکیج دیواری نیازمند مراجعه تعمیرکار است؟ یا برخی از ایرادات با راهنمایی قابل رفع می‌باشد؟

 

پکیج دیواری چیست؟

 

اگر شما با نام پکیج دیواری آشنا نیستید بهتره بدونید این دستگاه تقریبا یک موتورخانه فشرده شده است که مسئولیت گرمایش آپارتمان و آب مصرفی را برای هر واحد مسکونی به عهده دارد.

 

مشکلات عمومی پکیج دیواری

 

پکیج شوفاژ نیز همانند هر وسیله مکانیکی ممکن است در مواقعی دچار مشکل شود که در حالت معمول در صورت بروز هر گونه خرابی مردم سریعاً با تعمیرکار پکیج تماس گرفته و با پرداخت مبلغی (بسته به انصاف تعمیرکار و ایراد بوجود آمده) مشکل را برطرف می‌نمایند.

تا اینجای کار که مشکلی نیست ولی لازمه بدونید بیش از 70 درصد مشکلات پکیج دیواری به راحتی توسط خودتان قابل حل می‌باشد و نیاز به حضور تعمیرکار ندارد.

 

برای اینکه بدانید آیا مشکل دستگاه شما جزو این 70 درصد می‌باشد و خودتان توانایی حل آن را دارید یا نه باید اقدام به تعمیر پکیج دیواری توسط تعمیرکار نمایید ابتدا باید عیب بوجود آمده را شناسایی کنید.

 

به فرآیند شناسایی ایراد دستگاه اصطلاحاً عیب یابی پکیج دیواری می‌گویند. برای عیب یابی پکیج شما باید با کدهای خطای پکیج دیواری خود آشنایی داشته باشید.

 

کدهای خطای پکیج چیست؟

 

در پکیج هایی که از ده سال پیش تا به امروز تولید شده اند تولید کنندگان جهت سهولت کار تعمیرکاران سیستمی را به کار برده اند که عیب یابی به سرعت انجام می‌شود.

بدین منظور در صورت بروز هر گونه مشکل در هر قسمت پکیج یک علامت اختصاصی روی پکیج ظاهر می شود.

 

به عنوان مثال در پکیج های آنالوگ در صورت کمبود فشار بار پکیج ممکن است یک یا چند چراغ روی پکیج چشمک بزند و شما را آگاه کند که خاموش شدن پکیج به خاطر کمبود فشار بار میباشد و شما با باز کردن شیر پرکن اقدام به تنظیم فشار بار میکنید و مشکل برطرف می‌شود. به همین راحتی عیب یابی را انجام می‌دهید.

 

در برخی از پکیج های دیواری به جای چشمک زدن چراغ نمایشگری وجود دارد که روی آن اعداد و حروف لاتین نشان دهنده وجود اشکال در هر قسمت می‌باشد. به عنوان مثال E1

 

و یا در پکیج های آنالوگ مثل پکیج دیواری آنالوگ ایران رادیاتور که در صورت بروز هر گونه مشکل چراغ های سبز رنگ چشمک می‌زنند. مثلا ارور 40 60 80 ایران رادیاتور نیز به همین صورت اتفاق می افتد

 

برای عیب یابی هر گونه مشکل شما نیاز به کدهای خطای پکیج مورد نظر دارید که برای این منظور میتونید به صفحه عیب یابی پکیج (کدهای خطا) مراجعه کنید

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.